• 391 NAC-wedstrijden, 15.856 NAC-foto's, 180 overige wedstrijden, 7.397 overige foto's
  UPDATES
  18-04-2018 sparta - NAC 2-1
  Bekijk de foto's..
  15-04-2018 NAC - willem 2 1-2
  Bekijk de foto's..
  07-04-2018 NAC - vitesse 1-0
  Bekijk de foto's..
  31-03-2018 psv - NAC 5-1
  Bekijk de foto's..
  16-18 maart 2018, On Tour, Groundhoppen in Schotland, St Johnstone - Hibernian 1-1 en Rangers - Kilmarnock 0-1
  Bekijk de foto's..
  10-03-2018 ado den haag - NAC 0-2
  Bekijk de foto's..
  03-03-2018 NAC - feyenoord 2-1
  Bekijk de foto's..
  23-02-2018 fc groningen - NAC 1-1
  Bekijk de foto's..
  17-02-2018 NAC - az 1-3
  Bekijk de foto's..
  11-02-2018 excelsior - NAC 0-0
  Bekijk de foto's..
  AWAYDAYS - NAC ON TOUR

  Het seizoen is inmiddels 10 wedstrijden onderweg en er is alweer van alles aan de hand in Breda. Plaats 16, Gudelj ontslagen, supporters in opstand en ga zo maar door. Je kunt al een boek schrijven over dit seizoen. Bij NAC is het nooit rustig, dat hoort nou eenmaal zo.

   

  Van de 10 wedstrijden werden er slechts 2 gewonnen, uit tegen dordt, met enig geluk, en thuis tegen pec. Dat was de enige wedstrijd waarin de NAC-fans waar kregen voor hun geld, en een NAC zagen zoals zij dat graag willen zien. Veel NOAD, passie, strijd, druk zetten, jagen, vooruit voetballen. De afgelopen jaren zijn we alles behalve verwend. Het went.

   

  Ondanks alles puilen de tribunes 2-wekelijks uit in het immer sfeervolle Rat Verleghstadion. Niet alleen in goede tijden (die toch echt al jaren achter ons liggen) maar zeker ook in slechte tijden blijven de hondstrouwe NAC-fans komen naar ‘hun’ Avondje NAC. Bij weinig andere clubs zou de aanhang zo massaal blijven komen als de prestaties op het veld en de stand op de ranglijst wat minder zouden zijn. Dat maakt NAC uniek, en dat maakt ons trots.

   

  In schril contrast staat het bezoek van uitwedstrijden, en dat is jammer. De Yellow Army on tour, het is alweer enige tijd geleden. Natuurlijk zijn er allerlei excuses te bedenken. Twintig euro voor een kaartje bij heracles, de verplichte buscombi’s, het voetbal dat in uitwedstrijden niet om aan te gluren is, de verjaardag van je schoonmoeder etc.

   

  Vorig seizoen was er even een opleving. We gingen met 500 man naar zwolle, met 900 man naar utrecht, met 600 man naar waalwijk, met 450 man naar enschede en daarna was het weer gebeurd. De kansloze nederlagen in utrecht en waalwijk, zonder beleving, en het schandalige optreden van de duitse polizei in enschede waren voor velen niet echt redenen om te blijven gaan. Maar toch was het mooi om zo massaal aanwezig te zijn, in plaats van met een paar man, moeder en dochter en een halve paardenkop.

   

  Dit seizoen moeten we het doen met 180 man bij psv, 140 man bij heracles en 165 man bij vitesse. Niet de meest aantrekkelijke uitwedstrijden, dat moet gezegd. Uiteraard was het uitvak bij willem 2 binnen no-time uitverkocht, evenals de trip naar nieuwkomer dordt, ondanks de verplichte buscombi. Tussendoor togen we op een dinsdag met een zeer acceptabele kleine 400 man naar spakenburg voor een bekerpotje.

   

  Komende dinsdag wacht de awayday naar sittard voor de beker. In sittard zijn we al jaren niet geweest, en ondanks de verplichte buscombi zullen er naar schatting een kleine 300 man afreizen. Dat zijn er te weinig, want we willen toch allemaal zo graag al jaren naar die geel-zwarte kuip? Zondag wacht de trip naar zuid-scandinavie. Voor 4 euro kun je met de eigen auto afreizen naar groningen, krijg je er nog 2 consumptiebonnen bij ook. HET MOMENT OM OP TE STAAN, OM TE LATEN ZIEN DAT WE NAC OOK STEUNEN OP VREEMDE BODEM ALS HET WAT MINDER GAAT!

   

  Het wordt tijd dat we de awaydays-vibe oppakken en ook weer massaal naar uitwedstrijden gaan, voordat we echt voorbij gestreefd worden door clubjes als heerenveen (vandaag met 500 man bij zwolle) en willem 2 (gisteren met 477 man bij heracles). NIKS GEEN EXCUSES MEER, GEWOON GAAN. JUIST NU! SCHIJT AAN ALLES EN IEDEREEN, WIJ ZIJN NAC, WIJ GAAN NIET OPZIJ EN WIJ GAAN WEER MASSAAL ON TOUR!

   

  Awaydays, love it! Dus promoten, retweeten, liken, haal je maten over, haal iedereen over en ga als een speer naar nactickets.nl en bestellen die kaarten!